AYDIN / EFELER - Nahit Menteşe Ortaokulu

Ock

7.sınıf öğrencilerimizle Thales Matematik Müzesine gezi düzenledik.

Ock

Üçüncü deneme sınavında 6 ve 7.sınıflardan ilk 10 dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Tekvando Okullararası il müsabakalarında 7-A sınıfından Ela Doğan il 3.sü ve 6-B sınıfından Yağmur Azra Giriş il 2.si olmuştur. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

İspanya, Almanya, Polonya, Yunanistan, Romanya, Fransa, İtalya, Kıbrıs ve Türk ortaklı EuroKids eTwinning Projemiz İngilizce öğretmenimiz Dilek AKSOY'un önderliğinde başlıyor.

Projede çocukların Avrupadaki diğer ülkelerin kültürlerini tanıması ,oralardaki akranları ile hedef dilde sözlü ve yazılı iletişim ve arkadaşlık kurmalarını amaçlıyoruz.

Ara

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yapmış olduğu matematik olimpiyatlarına okulumuzdan Mustafa Kayra Yılmaz, Ali Efe Gökseki, Muhammet Faruk Beyaz katılım sağlamışlardır. Katılımları için teşekkür ediyoruz.

Ara

6B sınıfından Eymen Müslüm Bulut Edirne'nin kurtuluşunun 100. Yılı uluslararası judo şampiyonasında 2. Olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.