AYDIN / EFELER - Nahit Menteşe Ortaokulu

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama programı gerçekleştirildi. Kutlama programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Kutlama programının ikinci bölümünde Nahit Menteşe Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu program ile 24 Kasım Öğretmenler günü kutlanıldı.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu; Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete irtihalinin 83. yılında okulumuzda düzenlenen törenle anıldı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı; Öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla okulumuzda düzenlenen program ile kutlandı.

Ekm

Nahit Menteşe Orta Okulu 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı ile Yönetim ve Denetleme Kurullarının seçimi 28.10.2021 tarihinde yapıldı.

Okulumuzda İlköğretim Haftası Kutlandı.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Haz

Efeler Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu "Daha Temiz Bir Efeler İçin Geri Dönüşümü Seçin" konulu yarışmada Resim alanında  öğrencimiz Emirhan TAŞ Mansiyon ödülünün sahibi oldu. Öğrencimizi ve öğrencimize rehberlik eden Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nurdan GÜNGÖR'ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haz

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÖRSEL SANATLAR ÇALIŞMA SUNUSUNU AŞAĞIDAKI VIDEODAN IZLEYEBILIRSINIZ.

Milli Eğitim Bakanlığı Bursluluk(İOKBS)Sınavı Ünite / Kazanım /Öğrenme Alanları